LBS (Magyar)
Általános Angol
Üzleti tanfolyamok
Céges órák, céges tanácsadás
Angol gyerekeknek
Hol? Mennyiért? Mikor?
LBS (English)
Hungarian Lessons
Fordítások/Translations
Programok/Events
Silver Premium - az 50 év fölöttiek
Little Britain Arcai / Faces
Referenciák/References
E-mail
LBS Test

Céges angol órák, céges tanácsadás

Nyelvoktatás és különböző tréningek

Cégeknél is vállalunk nyelvoktatást. Csoportos illetve egyéni órákat is tartunk a cég kívánsága szerint.

A legmagasabb standard szerinti, minőségi nyelvoktatásra törekszünk, ezért csak anyanyelvi vagy anyanyelvi szinten beszélő tanárokat alkalmazunk, akik Nagy-Britanniában éltek.

Kezdőtől felsőfokig biztosítunk angol nyelvórákat, valamint üzleti angol oktatást középfoktól felsőfokig.

Általunk tervezett, speciális üzleti kurzusokat is ajánlunk középfok körüli nyelvtudástól. Emellett társalgási órákat is kínálunk, melyeken az általunk írt "angol klub" tananyagot használjuk. Ezen kurzusaink azok számára hasznosak, akik nemzetközi környezetben használják az angolt. Az Ön speciális szükségleteihez, igényeihez tudjuk alakítani óráinkat. 

Modern tanítási módszerekkel igyekszünk a tanulást hatékonnyá és élvezetessé tenni.

Amennyiben megnyerte tetszésüket kínálatunk, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot! Alapos ingyenes felmérést készítünk jelenlegi nyelvtudásukról, hogy az Önök számára legmegfelelőbb kurzust tudjuk majd ajánlani.

A tanfolyamok ára a jelentkezők számától, illetve a cégünktől való távolságtól függ.

LBS üzleti tanácsadás

Az LBS üzleti tanácsadási szolgáltatása segítséget nyújt Önnek, hogy tovább építse, fejlessze üzleti vállalkozását  

Ismerősen csengenek az alábbiak?

  • Kiváló termékeket gyártanak, vagy kiváló szolgáltatást nyújtanak, s keményen dolgoztak, hogy létrehozzanak valami nagyszerűt, s mégis kevesen vásárolnak Önöktől? 

  • Tanácsra lenne szükségük, hogyan tegyék üzleti vállalkozásukat sikeresebbé?

  • Hiába hirdetnek, mégis kevesen választják Önöket?

  • Lehetséges, hogy a vevők csupán az árakat nézik, nem foglalkoznak a minőséggel. Ha viszont Önök lejjebb viszik az árakat, nem lesz semmi haszon, és tönkremegy a vállalkozás. Mi segítünk, hogy találjanak olyan vásárlókat, akik tudják, hogy termékük megéri az árát. 

  • Önök szerint termékük kiváló, de úgy érzik, munkatársaik nincsenek teljesen meggyőződve erről,  illetve bizonytalanok az Önök képességeit illetően?  

Az üzleti életre vonatkozó kegyetlen valóság a következő: az üzleti vállalkozások több, mint 50 %-a megy csődbe 2 éven belül, melynek legfőbb oka, hogy nem sikerül elég vásárlót megnyerni. 

A vásárlók 1992-ben még 3000 hirdetéssel találkoztak naponta, napjainkban viszont már 30.000 reklám bombázza a fogyasztókat minden nap. Rengeteg új termék jelenik meg világszerte, ha csak az Amerikai Egyesült Államokat nézzük, évente 26 ezer új márka és termék kerül piacra!

Segítségünkkel cége sikeresebb lehet. Az LBS tagjainak sok sikeres üzleti vállalkozása volt Európában, illetve az Amerikai Egyesült Államokban. Szívesen megosztjuk Önökkel széleskörű üzleti tapasztalatainkat, hogy hozzájáruljunk ahhoz, hogy kiterjesszék és fejlesszék üzleti vállalkozásukat. Ha termékük jó minőségű, de mégsem fogy a kellő mértékben, kérjenek tanácsot az LBS-től!     

  • Kommunikáció: a nemzetközi üzleti életben elsősorban az angolt használják. Az LBS anyanyelvi tanárai elsőosztályú segítséget tudnak Önöknek nyújtani, hogy beszéd, illetve kommunikációs készségüket fejlesszék. Segítünk, bármire legyen szükségük: fordítás, üzleti levélírás, stílus formázás (a megfelelő kifejezések, képek stb. kiválasztása), honlapon szereplő szövegek, brosúrák szövege, hogy mindezek tökéletes angolsággal legyenek megírva a nemzetközi piac számára. 

  • Marketing: A marketing terén szerzett széleskörű tapasztalataink alapján segítünk Önöknek, hogy termékeik felkeltsék a megfelelő potenciális vásárlók érdeklődését. Segítünk, hogyan legyenek hirdetéseik átütő erejűek, hogyan hirdessék termékeiket azok pozitív tulajdonságainak hangsúlyozásával, illetve annak figyelembevételével, mi is az, amit a fogyasztók az Önök termékeitől valószínűleg elvárnak. Segítünk, hogyan tudják ráhangolni a fogyasztókat a vásárlásra.

  • Pénzügyi tanácsadás: szélesköri pénzügyi tapasztalatunkkal segítünk, hogyan kápráztassák el a befektetőket, és hogyan növeljék bevételüket. Segítünk hatékony megoldásokat találni, melyekkel költségeket takaríthatnak meg, illetve növelhetik a profitot.

  • Alkalmazottak: segítünk a legjobb munkaerő kiválasztásában, megtartásában.   Ennek eredményeképpen cégük vonzó lesz majd az új tehetségek számára, így ők maguktől fogják Önöket felkeresni, s így sokkal kevésbé lesz költséges az új, tehetséges munkaerő felkutatása.

  • Vállalatvezetés: ahogyan cégük fejlődik, és termékeik egyre jobbak, nem biztos, hogy cégük minden csapata tudja követni a változásokat. Az LBS tanácsadói csapatának kiterjedt tapasztalata van az ilyen jellegű problémák megoldásában, illetve a csapatok hatékony újjászervezésében. 

Mindig koncentráljanak arra, mire van igazán a vásárlóknak szüksége. Így  megnő majd cégük forgalma, s több lesz a profit, ily módon Önök több szabadidőhöz jutnak, s élvezhetik azt szabadságot, amit a megnövekedett termékeladásnak köszönhető.

Ami a legfontosabb: váljanak a kommunikáció mestereivé, hogyan hirdessék termékeiket a leghatékonyabban, hogyan tudják meggyőzni a vásárlókat, hogy ezáltal megnövekedjen a termékeladás. Legyenek magabiztosak az üzleti életben és a mindennapi életben egyaránt. 

Ha bármelyik fentebb említett kérdésben tanácsra lenne szükségük, ne szalasszák el a lehetőséget, keressenek meg bennünket. Segítségünkkel sikeresebbé tehetik vállalkozásukat.

Amennyiben többet szeretne tudni szolgáltatásunkról, hívjon bennünket, vagy írjon emailt.

Ha van fél órája, az LBS tanácsadó szolgálata segít Önnek, milyen területen, és hogyan tudja üzleti vállalkozását fejleszteni. 

Az első alkalom ingyenes, tehát mindenképpen csak nyerhet.

Rendezvényszervezés

A tanítás mellett az LBS széles körű tapasztalattal rendelkezik különféle rendezvények szervezésben, legyen az szórakoztatás, üzlet, vagy a kettő együtt.

Ha szüksége van segítségünkre, forduljon hozzánk bizalommal!  

            Email : help@lbsbudapest.com
 
                     Tel.: +36 1 785 2416
                            Harsányi Zita +36 205 400 636 (magyar)
                                   Tim Child +36 204 207 275 (angol)