LBS (Magyar)
Általános Angol
Üzleti tanfolyamok
Céges órák, céges tanácsadás
Angol gyerekeknek
Hol? Mennyiért? Mikor?
LBS (English)
Hungarian Lessons
Fordítások/Translations
Programok/Events
Silver Premium - az 50 év fölöttiek
Little Britain Arcai / Faces
Referenciák/References
E-mail
LBS Test

Angol gyerekeknek

Angol kisgyerekeknek (3-8 éves korig)

Három éves kortól tanítunk angolt. A foglalkozások kommunikációra épülnek, a tanár csak angolul beszél a gyerekekhez.

A gyerekek játékokokon keresztül, természetes módon tanulják az angolt, ahhoz hasonlóan, ahogyan az angol kisgyerekek sajátítják el anyanyelvüket. Lehet jelentkezni egyéni vagy csoportos foglalkozásokra is. Az órákat szombatonként tartjuk különböző csoportokban a Fehérvári úton (Bp. XI. Fehérvári út 74. III./10.) Az órák 60 percesek. 10 óra ára előre befizetve: 15.000 Ft.  

1.csoport: szombat 10.00-11.00
2.csoport: szombat 11.30-12.00

Angol általános iskolásoknak (8-14 éves korig)

Általános iskolás gyerekek angol tanítását is vállaljuk, külön az ő számukra készült Breakout kurzusunk. Az órák kommunikáció központúak, és csak angolul beszél a tanár a gyerekekhez, akiknek sok lehetőséget biztosítunk, hogy angolul beszéljenek. Ily módon a gyerekek angol tudása természetesen fejlődik, elkezdenek angolul kommunikálni. Lehet jelentkezni egyéni és csoportos foglalkozásokra is. Egy csoportban azonos nyelvtudású diákok lehetnek csak, a maximális létszám 6 fő. Az órák 90 percesek.

Azokkal is szívesen foglalkozunk, akik úgy érzik, nem megy, vagy nehezen megy az angol, nem sikerült még ráérezniük a nyelvre, és segítséget, több figyelmet igényelnek. Ezeknek a diákoknak inkább az egyéni foglalkozásokat ajánljuk. Lehet választani, hogy anyanyelvi vagy magyar anyanyelvű tanárt szeretnének-e. Az órákat hétköznap délutánonként tartjuk a Fehérvári úton (Bp. XI. Fehérvári út 74. III./10.)

Az órák áráért kérjük, kattintson a Hol? Mennyiért? Mikor? linkre.

Angol középiskolásoknak (14-18 éves korig)

Az Easy Chat kurzusunk azoknak a középiskolásoknak készült, akik a beszédkészségüket, illetve a hallás utáni szövegértésüket szeretnék fejleszteni. Az órákat anyanyelvi tanárok tartják, és a tananyag az iskolai anyag kiegészítéseként szolgál. Az órák 45 percesek. Az órák időpontja: szerda 16.30. Az órák helyszíne: Bp. XI. Fehérvári út 74. III./10. Az órák áráért kérjük, kattintson a Hol? Mennyiért? Mikor? linkre.

Különböző klub kurzusaink ideálisak azok számára, akiknek nehezen megy az angol az iskolában, vagy akiknek nagyon jól megy, és gyorsabban szeretnének haladni. A tanfolyam anyaga ideális  a nyelvvizsgára, illetve a magyarországi, vagy külföldi egyetemi felvételire készülőknek is. Lehet jelentkezni egyéni, vagy csoportos órákra is. A csoportok maximális létszáma 6 fő, s csak azonos szinten lévő diákok kerülhetnek egy csoportba. Az órák 90 percesek. Az órákat hétköznap, késő délután tartjuk. Árakékért kérjük, kattintson a Hol? Mennyiért? Mikor? linkre.

Magyar nyelv

Magyar nyelv és irodalomból is segítünk azoknak a diákoknak, akiknek nehézségeik vannak vagy a magyar nyelvtan, vagy a magyar irodalom tanulásában. Azoknak is segítünk, akik külföldiként tanulnak magyar iskolában, és nehézségeik vannak a magyar nyelven való tanulással. Ezek az órák egyénileg vehetők igénybe. Azoknak a gyerekeknek, iskolásoknak, középiskolásoknak is tanítunk magyart, akik külfüldiek, de Magyarországon élnek, és szükségük van a magyar nyelvre.   

Egyéb információért kérjük, írjon emailt a következő címre: 

                                   courses@littlebritainservices.com

vagy hívjon bennünket az alábbi számokon:                                  
                                a nyelviskola vezetékes száma:  +36 1 785 2416
                                 Harsányi Zita:   +36 205 400 636 (magyarul)
                                
Timothy Child:  +36 204 207 275 (angolul)
                                 

A nyelviskola címe: 1117 Budapest, Fehérvári út. 74. III/10.